AWS Actueel Vacatures - All Water Services
Wij zoeken jou!


Onderstaande vacature is inmiddels vervuld.

MEDEWERKER BUITENDIENST (40 uur/week)

 

Wil jij ons team komen versterken in de regio Rotterdam?

AWS is een groeiende onderneming die gespecialiseerd is in de bemonstering en het analyseren van afvalwater,  oppervlaktewater en  open zwemwater.

Wij streven ernaar om in het gehele land onze klantenkring bestaande uit bedrijven, instellingen, gemeenten, waterschappen en omgevingsdiensten een professionele service te verlenen; hierbij zijn kernwaarden als kwaliteit, oplossingsgericht en snelheid van groot belang.

 

Wij hebben jou nodig!

Als medewerker Buitendienst ben je dagelijks onderweg met de bedrijfsauto en verzorg je de werkzaamheden (afval)watermonsterneming, veldmetingen en de installatie van bemonsteringsapparatuur voor onze klanten. Wij werken ook regelmatig vanaf schepen op de Zeeuwse wateren,  in de regio Rotterdam en  op het IJsselmeer.

Je werkt grotendeels zelfstandig en direct vanuit jouw thuislocatie (bij voorkeur gelegen in de regio Rotterdam). Vanzelfsprekend ontmoet je met enige regelmaat ook jouw collegae tijdens grotere jobs of op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch.

Wij bieden een goede salariëring voor deze voltijds baan (indicatie voltijds bruto maandsalaris 2800-3500) en verzorgen tevens de  benodigde ontbrekende opleidingen!

Daarnaast bieden wij een ‘ouderwets’ goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden waaronder een prima pensioenregeling.

 

Resultaatgebieden

Je draagt zorg voor de watermonsternames van diverse aard op verschillende locaties bij bedrijven, gebouwen, vanaf schepen en in buitengebieden volgens de dagelijkse planning;

Je verricht veldmetingen tijdens de monsternames met analytische apparatuur;

Je verzorgt de registratie van monster- en meetgegevens in de mobiele IT-applicatie;

Je transporteert de genomen monsters en levert deze af op vaste monsteroverdracht plaatsen;

Je verzorgt tevens waar van toepassing het mondelinge contact met onze klanten op de diverse klantlocaties.

 

Opleidingsniveau& overige eisen

  • Minimaal MBO-niveau, bij voorkeur met een ‘technische’achtergrond;
  • Rijbewijs BE;

Wij verzorgen de overige opleidingen zoals diverse monstername technieken, installaties van M&B units, VCA en Vaarbewijs die noodzakelijk zijn voor het uitvoeren van de werkzaamheden.

 

Verder zien we graag de navolgende competenties:

  • Resultaat- en klantgericht;
  • Zelfstandig en netjes kunnen werken;
  • Communicatief vaardig;
  • Je weet van aanpakken, hebt geen 8-17 uur mentaliteiten je wilt ook graag buiten in de openlucht werken.